Međunarodni klub žena Zagreb: Zamjenica gradonačelnika Sandra Švaljek zadovoljna pripremama za Božićni sajam

Ovogodišnji prihod Sajma donirat će se Kliničkoj bolnici Sveti Duh, odjelu neonatologije pri Klinici za ginekologiju i porodništvo

 

U četvrtak 20. studenog zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba dr.sc. Sandra Švaljek, sa suradnicima u Gradskoj upravi primila je predstavnice Međunarodnog kluba žena Zagreb koje je predvodila predsjednica Heather McCrimmon.
Gošće su zamjenicu zagrebačkog gradonačelnika izvijestile o pripremama za humanitarni 21. Božićni sajam koji Klub tradicionalno organizira od 1993. godine i koji je postao događaj od kulturno–turističkog značaja za Zagreb. 
Prema njihovim planovima, Sajam se otvara 7. prosinca, u 11 sati u paviljonu 7 na Zagrebačkom velesajmu. Sudionici su veleposlanstva akreditirana u Republici Hrvatskoj, a posjetitelji Sajma će moći kupiti hranu, poklone, igračke, knjige, ručne radove i proizvode iz cijelog svijeta. Osim prodajnog sajma organizirano je i bogato kulturno-umjetničko događanje s programom, a kao posebni gosti najavljene su međunarodne plesne trupe u originalnim nošnjama. Osim njih, na nekolicini štandova predstavit će se i hrvatski proizvođači koji će prodavati izvorne suvenire Zagreba i okolice.
Pohvalivši rad Kluba i njegove ciljeve, zamjenica gradonačelnika istaknula je kako ovakvi humanitarni projekti uvijek imaju podršku Grada Zagreba.
Ovogodišnji prihod Sajma donirat će se Kliničkoj bolnici Sveti Duh, odjelu neonatologije pri Klinici za ginekologiju i porodništvo.

M. Damjanović

Foto: Facebook profil Milana Bandića