Centar Dubrava: Održan Božićni turnir za mlade u stolnom tenisu i boćanju CP

Goran Dernej istaknuo je da ga raduje dobar rad s mladima, a Zagreb i Rijeka trenutačno su vodeći gradovi u Hrvatskoj u osmišljavanju i provođenju programa za boćare s invaliditetom

 

U sportskoj dvorani Centra za odgoj i obrazovanje Dubrava, u organizaciji Zagrebačkog športskog saveza osoba s invaliditetom u suradnji s Hrvatskim savezom boćanja osoba s invaliditetom, održan je tradicionalni Božićni turnir za mlade u stolnom tenisu i boćanju CP.

Natjecanje je svečano otvorio stručni savjetnik za osobe s invaliditetom Gradonačelnika Zagreba, Branimir Šutalo. Nastupilo je više od 50 sportaša iz Zagreba i gostiju iz riječkog kluba BK Pulac. Boćari su se natjecali u kategorijama BC1, BC2, BC3 i BC4, a stolnotenisači u četiri kategorije. O regularnosti sportskih natjecanja i veseloj atmosferi na borilištima, brinuli su treneri Ivana Knežević Šambić, Jasna Škrabo i Mato Dragičević.

Svakako treba istaknuti dolazak vrijednih studenata sa zagrebačkog Kineziološkog fakulteta koji su došli volontirati po preporuci prof. Dubravke Cilige. Predsjednik Hrvatskog saveza boćanja osoba s invaliditetom, Goran Dernej prije podjele medalja zahvalio se na gostoprimstvu i pohvalio organizaciju natjecanja za najmlađe boćare u Hrvatskoj. Istaknuo je da ga raduje dobar rad s mladima, a Zagreb i Rijeka trenutačno su vodeći gradovi u Hrvatskoj u osmišljavanju i provođenju programa za mlade boćare.

M. Damjanović

 

Povezane vijesti