Centar Slava Raškaj: Prezentacija projekta 'Cjeloživotno slušanje'

Cilj projekta je veća razina i kvaliteta integracije djece i mladih s komunikacijskim teškoćama u redovni obrazovni sustav

 

Prezentacija rezultata projekta 'Cjeloživotno slušanje' održat će se 18. prosinca od 11 do 12:30 sati u prostorijama Centra za odgoj i obrazovanje 'Slava Raškaj' Zagreb, Nazorova 47.

Ovom će prilikom nositelj i partneri predstaviti aktivnosti i rezultate projekta te prezentirati buduće zajedničke projekte. Očekuje se dolazak predstavnika Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i Ministarstva socijalne politike i mladih, Grada Zagreba, Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih te Agencije za odgoj i obrazovanje.

Cilj projekta je veća razina i kvaliteta integracije djece i mladih s komunikacijskim teškoćama od predškolske do srednjoškolske dobi u redovni obrazovni sustav kroz stručnu podršku djelatnicima u redovnom sustavu (vrtići, osnovne i srednje škole u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji te u Zadru i Zadarskoj županiji).

Nositelj projekta je Centar za odgoj i obrazovanje 'Slava Raškaj' Zagreb, a partneri su Pučko otvoreno učilište Zagreb, Hotelijersko-turistička i ugostiteljska škola Zadar, Osnovna škola Trnjanska , Dječji vrtić Jarun Zagreb i Udruga 'Sociativa nova'. Ugovorno tijelo je Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (ASOO-DEFCO).

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 231.441,80 eura, a udio sufinanciranja od strane EU je 196.447,80 eura.

Prisustvo medija na ovoj prezentaciji od velike važnosti kako bi se podigla svijest i razumijevanje javnosti o problemima osoba s komunikacijskim teškoćama u sustavu redovnog odgoja i obrazovanja.

In Portal

 

Povezane vijesti