Udruga Pino: Besplatno pravno savjetovanje sa studentima zagrebačke i splitske Pravne klinike

Zainteresirane osobe s invaliditetom pozivaju se 23. siječnja u prostorije udruge Pino, a trebaju ponijeti relevantnu dokumentaciju, kao i kopiju osobne iskaznice

Predsjednik udruge Pino Petar Periš

Udruga Pino u petak, 23. siječnja od 15 do 18 sati u Splitu, Lička 5, organizirat će besplatno pravno savjetovanje studenata – volontera Pravne klinike Pravnog fakulteta u Zagrebu u suradnji sa studentima - volonterima Pravne klinike Pravnog fakulteta u Splitu.

"Pravna klinika Pravnog fakulteta u Zagrebu i udruga PINO surađuju već duže vrijeme, od samog početka Vanjskih klinika, a da bi se suradnja nastavila potrebna nam je i Vaša pomoć.
Kako bi svi zainteresirani građani bili pravovremeno obavješteni, molimo Vas da sve građane Splita i okolice koji imaju pravna pitanja ili nedoumice pozovete da dođu u prostorije Udruge Pino u navedeno vrijeme te ponesu sa sobom relevantnu dokumentaciju kao i kopiju osobne iskaznice. Kako sama Udruga nije u mogućnosti doprijeti do svih potencijalnih stranaka, želimo naglasiti kako je od izuzetne važnosti da iskoristite svoje obavještajne kanale i proširite vijest o održavanju besplatne pravne pomoći u prostorijama udruge PINO", kažu iz udruge.

Za moguća pitanja obratite se na e-mail adresu pravnaklinikazagreb@gmail.com

In Portal