URIHO: Sandra Švaljek izrazila zadovoljstvo proizvodima koje su izradile osobe s invaliditetom

Rukovoditelj URIHO-ve Službe komercijale, Dubravko Ivanković, zamjenicu gradonačelnika pozvao je da posjeti proizvodne pogone URIHO-a te da se upozna sa svim proizvodima i uslugama koje ova najdugovječnija zagrebačka zaštitna radionica nudi

Sandra Švaljek s rukovoditeljem URIHO-ve  Službe komercijale Dubravkom Ivankovićem

Na sedmom po redu Međunarodnom sajmu gastronomije, hotelsko ugostiteljske opreme, hrane i pića te gastronomskih inovacija predstavila se i ustanova URIHO i to novom kolekcijom za djelatnike u ugostiteljstvu te frizere, kozmetičare, wellness i spa centre. IMG_0112.JPG IMG_0110.JPG IMG_0107.JPG IMG_0105.JPG IMG_0104.JPG IMG_0103.JPG IMG_0102.JPG IMG_0096.JPG IMG_0094.JPG IMG_0088.JPG IMG_0082.JPG IMG_0077.JPG IMG_0062.JPG IMG_0053.JPG IMG_0029.JPG IMG_0018.JPG IMG_0015.JPG IMG_0011.JPG IMG_0008.JPG IMG_0006.JPG

Sajam Hotel & Gastroteh održava se od 18. do 21. veljače pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstva poljoprivrede i Grada Zagreba.

Na samom otvorenju štand URIHO-a posjetila je, između ostalih, i zamjenica gradonačelnika Sandra Švaljek koja je pokazala izniman interes za proizvode koje su izradile osobe s invaliditetom. Rukovoditelj URIHO-ve Službe komercijale, Dubravko Ivanković, zamjenicu gradonačelnika pozvao je da posjeti proizvodne pogone URIHO-a te da se upozna sa svim proizvodima i uslugama koje ova najdugovječnija zagrebačka zaštitna radionica nudi.

Izložbeni dio sajma pratio je bogati dodatni program od kojeg treba izdvojiti konferenciju u organizaciji veleposlanstva Republike Poljske gdje je sudjelovalo stotinu eminentnih poljskih gospodarstvenika zainteresiranih za uspostavu kontakta i suradnju s hrvatskim tvrtkama.

Usporedo je na velesajmu održan i Sajam nautike koji je također zabilježio iznimnu posjećenost, a zajednički čine cjelinu gdje se na jednom mjestu mogu povezati svi proizvođači, distributeri i izlagači koji kroz srodnu tematiku mogu unaprijediti turističku ponudu.

A. Gospočić

 

Povezane vijesti