Dobra vijest: Tvrtka Valamar Riviera organizira besplatno ljetovanje za djecu s teškoćama u razvoju

Lani je Valamar Riviera u okviru programa 'Tisuću dana na Jadranskom moru' osigurala u svojim hotelima više od tisuću besplatnih boravaka za 270 djece

 

Turistička tvrtka Valamar Riviera priopćila je u srijedu kako nastavlja s donacijskim programom "Tisuću dana na Jadranskom moru" pa će i ove godine organizirati besplatno ljetovanje za djecu iz svih krajeva Hrvatske koja nikada nisu ljetovala na Jadranu, a zainteresirane udruge, škole i insitutucije moći će se prijaviti na natječaj od 18. ožujka do 18. travnja.

Lani u je u okviru tog programa Valamar Riviera osigurala u svojim hotelima više od tisuću besplatnih boravaka za 270 djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djece iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, te djece s teškoćama u razvoju iz 12 različitih ustanova i institucija.

U okviru programa "Volimo Jadransko more" lani je dodijeljeno 100.000 kuna za tri najbolja ekološka projekta namijenjena zaštiti i očuvanju Jadranskog mora i priobalja te podizanju svijesti o važnosti očuvanja okoliša unutar zajednice u kojoj živimo i poslujemo.

Valamar i taj program nastavlja u 2015. godini te će raspisati natječaj za nove ideje i projekte kojima se želi pridonijeti očuvanju jadranskog priobalja, navodi se u priopćenju.

Hina

 

Povezane vijesti