Budi Down: Ivica Kostelić nominirao Severinu, Luku Modrića i Novaka Đokovića u kampanji za Down sindrom

Ivica se uključio u globalnu kampanju na društvenim mrežama naziva ''socksbattle4DS'', kojom se uz dvije različite čarape najavljuje Svjetski dan osoba s Down sindromom, 21. ožujka

 

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić nastavlja dokazivati da je uz to što je veliki sportaš i veliki čovjek.
I dok mu na skijaškim stazama pokušava uhvatiti staru formu, pridružio se kampanji povodom Svjetskog dana sindroma Down.

Kako je Kostelić na svojoj Facebook stranici objavio, World Youth Alliance Europe i Svjetski savez mladih Hrvatska u suradnji s fondacijom Jerome Lejeune organiziraju medijsku kampanju kojoj je cilj podizanje svijesti o osobama sa sindromom Down i njihovoj ulozi u društvu.

Tako se Ivica uključio u globalnu kampanju na društvenim mrežama naziva ''socksbattle4DS'', kojom se uz dvije različite čarape najavljuje Svjetski dan osoba s Down sindromom (21. ožujka). Kostelić je tako pokazao svoje čarape, kao i one koje nosi njegov petomjesečni sin Ivan.

Usput je nominirao i tri osobe da učine isto: naš najbolji skijaš pozvao je da se u akciju uključe Novak Đoković, Severina i Luka Modrić. Ivek je svoje odradio, trojac je na potezu, a stignete se priključiti i vi.

Izvor: Sportski.net

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

 

Povezane vijesti