Udruga OSVIT: Međunarodna konferencija u Zadru na temu "Osobe s invaliditetom i zapošljavanje“

Cilj konferencije je ukazati na potencijale osoba s invaliditetom i primjerima iz prakse pokazati kako radnici i poslodavci s invaliditetom mogu doprinijeti pristupačnom i raznolikom tržištu rada

Čelnici OSVIT-a Slavko Leban i Josip Držaić u društvu ministra rada i mirovinskog sustava Miranda Mrsića na konferenciji u Zadru 2013. godine

Zadar će biti domaćin 11. Međunarodne konferencije "Osobe s invaliditetom i zapošljavanje: Uključivanje kroz posao – ostvarenje cilja“ u organizaciji OSVIT-a, Udruge ustanova, drugih pravnih osoba i građana koji provode profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom Hrvatske i Europske udruge pružatelja usluga za osobe s invaliditetom – EASPD, partnersku podršku Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, te suradnju BBRZ-a.

Konferencija će se održati od 7. do 8. svibnja u Zadru, u Športskom centru Višnjik, Splitska 3.

Tijekom konferencije osiguran je besplatan prijevoz sudionika Konferencije s lokacije Borik Resort (hotelskog smještaja) do konferencijske dvorane Športskog centra Višnjik.

Cilj konferencije je ukazati na potencijale osoba s invaliditetom i primjerima iz prakse pokazati kako radnici i poslodavci s invaliditetom mogu doprinijeti pristupačnom i raznolikom  tržištu rada kroz razmjenu znanja i dobre prakse na različitim razinama i u raznim interesnim skupinama. Osvrnuvši se na alternativne mogućnosti novih strategija zapošljavanja, svrha ove konferencije je pronalaženje načina za uklanjanje prepreka i povećanje mogućnosti zapošljavanja osoba s invaliditetom.

Sudjelovanje u konferenciji za članove Udruge OSVIT je besplatno.

Ukoliko želite postati član Udruge OSVIT to možete učiniti popunjavanjem pristupnice, koja se nalazi na web stranici konferencije.

Više informacija vezano za prijavu, način registracije i program konferencije možete potražiti na stranici www.easpd-zadar.eu, a za dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem adrese elektroničke pošte ana.krajacec@gmail.com.

In Portal

 

Povezane vijesti