Stipendiranje i zapošljavanje osoba s invaliditetom

CBS nudi stipendije i to za 50 osoba u vrijednosti od 10 tisuća  eura po osobi za online MBA program u cijeloj regiji: Hrvatska, Slovenija, Srbija, BiH, Crna Gora, Makedonija, Rumunjska, Bugarska te im, u suradnji s poslodavcima, omogućava zapošljavanje

COTRUGLI Business School je međunarodno prepoznata institucija, odnosno vodeća poslovna škola u jugoistočnoj Europi posvećena razvoju vještih lidera iz svih industrijskih sektora, akreditirana od strane AMBA.

U studenom 2014. COTRUGLI Business School je pokrenula pilot projekt online MBA stipendiranje i zapošljavanje osoba s invaliditetom koji za cilj ima da pomogne osobama s invaliditetom u dostizanju veće konkurentnosti na tržištu rada. 
CBS nudi školarine/stipendije i to za 50 osoba u vrijednosti od 10 tisuća eura po osobi za online MBA program u cijeloj regiji: Hrvatska, Slovenija, Srbija, BiH, Crna Gora, Makedonija, Rumunjska, Bugarska te im, u suradnji s poslodavcima, omogućava kvalitetno zaposlenje.

Kandidati mogu biti sve osobe s invaliditetom s višom ili visokom stručnom spremom i izvrsnim znanjem engleskog jezika, motivirane, inovativne i odgovorne.

Plan i program MBA je namijenjen mladim talentima. Veliki dio programa posvećen je širokom spektru poslovnih funkcija potrebnih za razvoj menadžerskih kompetencija. Ostatak programa je dizajniran da poboljša međuljudske odnose svakog sudionika kako bi im se pomoglo da postanu menadžeri i efikasni timski "igrači".

MBA program se sastoji od 17 modula strukturiranih u tjednim blokovima.
Modularni pristup omogućava učesnicima da usklade rad i programske obaveze, kao i neposrednu primjenu stečenih znanja.
Jedinstvena 'mješovita-learning' formula osigurava minimalno odsustvo s posla jer se kontakt moduli održavaju u deset odvojenih tjedana u nekoliko lokacija jugoistočne Europe.
Profesori su svjetski poznati stručnjaci i nastavnici. Pored vrhunske nastave i mentorstva, ovi profesionalci istovremeno rade kao konzultanti za kompanije širom svijeta, dajući polaznicima iskustvo i vrijedan uvid u svijet biznisa danas.
Učenje, odnosno sticanje znanja se direktno primjenjuje kroz module vježbi i putem rješavanja različitih "životnih situacija".

"MBA program postaje sve isplativiji. U prosjeku, osobe sa MBA diplomom imaju 36% veća primanja  i 70%  veću plaću u odnosu na one sa fakultetskom diplomom."

Svi navedeni smjerovi su zasnovani na kombinaciji predavanja, grupne diskusije, vježbe i analize studije slučaja - davanje jednakih mogućnosti studentima da imaju koristi od teorije, kao i iz praktičnog rada.

Cotrugli MBA program je osmišljen da stimulira razvoj pojedinačnih vještina uz puno poštovanje osobnih i društvenih vrijednosti, omogućavajući mladima i njihovim organizacijama ulaganje i investicije.

Više informacija o natječaju pogledajte na www.cotrugli.hr

 

In-Portal