Međunarodna konferencija u Zadru: Osobe s invaliditetom i zapošljavanje

Udruga OSVIT poziva sve zainteresirane na 11. Međunarodnu konferenciju pod nazivom  „Osobe s invaliditetom i zapošljavanje: Uključivanje kroz posao – ostvarenje cilja“  koju organizira u suradnji  s Europskom udrugom pružatelja usluga za osobe s invaliditetom

Partnersku podršku projektu ponudili su Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom te BBRZ, Berufliches Bildungs - und Rehabilitationszentrum, a održat će se 07. – 08. svibnja 2015. godine u gradu Zadru u Športskom centru Višnjik.

Cilj konferencije je ukazati na potencijale osoba s invaliditetom i primjerima iz prakse pokazati kako radnici i poslodavci s invaliditetom mogu doprinijeti pristupačnom i raznolikom  tržištu rada kroz razmjenu znanja i dobre prakse na različitim razinama i u raznim interesnim skupinama. Osvrnuvši se na alternativne mogućnosti novih strategija zapošljavanja, svrha ove konferencije je pronalaženje načina za uklanjanje prepreka i povećanje mogućnosti zapošljavanja osoba s invaliditetom.

Sudionicima konferencije daje se mogućnost  prezentacije svoje institucije odnosno  tvrtke ili praćenja programskog dijela i učešća u diskusijama i zaključcima.

Za članove Udruge OSVIT sudjelovanje na konferenciji je besplatno.

Ukoliko želite postati član Udruge OSVIT to možete učiniti popunjavanjem pristupnice, koja se nalazi na web stranici konferencije.

Više informacija vezano za prijavu, način registracije i program konferencije možete potražiti na: www.easpd-zadar.eu, a za dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem adrese elektroničke pošte: ana.krajacec@gmail.com .

 

In-Portal