Tea Selaković: Radionica 'Svijet osjetila' koja će vas približiti svijetu pasa pomagača

Radionica će se održati ovaj petak, 24. travnja od 15.30 do 16.30 sati, u Aveniji Marina Držića 10

 

U sklopu akcije 'Nađi svoj trag', koju pokreće Dječja knjižnica Marina Držića u suradnji s Udrugom za educiranje i certificiranje terapijskih timova Psi pomagači, bit će upriličena radionica ''Svijet osjetila'.

Radionica će se održati ovaj petak, 24. travnja od 15.30 do 16.30 sati, u Aveniji Marina Držića 10.

Cilj radionice 'Svijet osjetila' je približiti se psećem svijetu osjetila i osvijestiti vlastiti, a sudjelovat će učenici četvrtog razreda OŠ Rapska. Voditeljica radionice je prof. rehabilitator Tea Selaković kojoj će pomagati i njezin pas Šira.
Akcija 'Nađi svoj trag' ima za cilj podizati interes lokalne zajednice, prije svega djece i njihovih roditelja, za uključivanjem pasa pomagača u redovite knjižnične aktivnosti. U prethodnih par mjeseci u Dječjoj knjižnici organiziralo se niz tematskih radionica za djecu u kojima su sudjelovali istrenirani psi spremni na igru i druženje. U akciju su uključene i lokalne odgojno-obrazovne ustanove kako bi u radionicama sudjelovalo što više djece, posebno one s teškoćama u razvoju.

Građanska akcija 'Nađi svoj trag' provodi se zahvaljujući financijskoj potpori Regionalne zaklade za lokalni razvoj 'Zamah' u sklopu decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.
Zainteresirani za sudjelovanje u akciji mogu se javiti na djecja.knjiznica.marina.drzica@kgz.hr ili ana.pavlek@kgz.hr te na 01/6158-273.

In Portal

 

Povezane vijesti