Besplatna pravna pomoć u Splitu

Udruga osoba s invaliditetom PINO -Split u petak 8.svibnja od 15 do 18 sati, održat će se besplatno pravno savjetovanje Pravne klinike u Zagrebu u suradnji s Pravnom klinikom Pravnog fakulteta u Splitu na adresi Lička 5, u prostorijama Udruge Pino

Pravna klinika osnovana je u jesen 2010. godine te je kao jedinica Pravnog fakulteta u Zagrebu uključena u nastavni plan i program. Osim djelovanja u rezidentnoj klinici u Zagrebu, Klinika svoju svrhu ostvaruje i kroz projekt Vanjskih klinika. Vanjske klinike osmišljene su kako bi socijalno ugroženim skupinama građana izvan područja grada Zagreba također bila dana mogućnost korištenja besplatne pravne pomoći, ako isti nisu u mogućnosti doći do prostorija rezidentne klinike u Zagrebu.
Pravna klinika Pravnog fakulteta u Zagrebu i udruga PINO surađuju već duže vrijeme, od samog početka Vanjskih klinika, a da bi se suradnja nastavila potrebna nam je i Vaša pomoć.
Kako bi svi zainteresirani građani bili pravovremeno obavješteni, molimo Vas da sve građane Splita i okolice koji imaju pravna pitanja ili nedoumice pozovete da dođu u prostorije Udruge u navedeno vrijeme te ponesu sa sobom relevantnu dokumentaciju. Kako sama Udruga nije u mogućnosti doprijeti do svih potencijalnih stranaka, želimo naglasiti kako je od izuzetne važnosti da iskoristite svoje obavještajne kanale i proširite vijest o održavanju besplatne pravne pomoći u Vašem gradu.

Za moguća pitanja obratite se na e-mail adresu pravnaklinikazagreb@gmail.com

 

In Portal