Božidar BoBoy Jancetić: DJ s invaliditetom pripremio poslasticu za vruće klupsko ljeto

"Nikad ne odustajte od svojih ciljeva i vizija, sve se može! Hvala što me podržavate" poručio je DJ BoBoy. Potvrda je njegov prvi singl za, kako kaže, vruće klupsko ljeto

 

Božidar Jancetić, poznatiji kao BoBoy, producent i DJ u kolicima, sada i pjevač koji je izdao svoj prvi singl. Pjesma 'Poziv upomoć' nakon tri dana na YouTube ima više od deset tisuća pregleda i taj broj govori kojom brzinom se razvija njegova karijera. Za izlazak pjesme zaslužni su, uz BoBoya, Velikogoričani Siniša Biško, koji je napisao glazbu i tekst, dok se za aranžman i produkciju pobrinuo Luka Kovačić.

Norijada nakon koje je Božidar pao s motora i usprkos prvotnom šoku prihvatio kolica, prekretnica je koja ga je na kratko vrijeme zaustavila. Danas dvadesetpetogodišnjaku tada je glazba bila je poticaj da nastavi život pun dinamike, ne obazirući se na kolica, a uspjeh je bio neminovan.

"Glazba mi znači puno, ona me izbavila iz početnog sivila i depresije nakon nesreće koja je ostavila ozbiljne posljedice. Prvi singl i spot iskorak su u mojoj karijeri obzirom da sam do sada bio isključivo DJ i producent. Pjesma je moderna, ljetna, veselog ritma s prizvucima zarazne harmonike, spoj elektronike i moderne zabavne glazbe. Vidim da su ljudi zadovoljni i podržavaju moj rad, pa vjerujem da na njih prenosim svoju ljubav prema glazbi. Istovremeno to mi daje motivaciju i odgovornost za boljim i kvalitetnijim pristupom poslu koji je dio mene. Cilj mi je proširiti dobru vibru svojim nastupima po klubovima širom Hrvatske i naravno biti inspiracija drugima. Zadovoljan sam postignutim, no već razmišljam o novoj pjesmi i spotu", rekao nam je DJ BoBoy.

Želite li biti dio dobre atmosfere i zabave koja je zagarantirana uz BoBoya posjetite klub Dva Volana gdje je resident DJ.

Singl i spot dostupan je na poveznici youtu.be/7rdCrIREZs8

Božica Ravlić

Foto: Zdravko Resanović