Plivački klub Natator: Škola plivanja za djecu s teškoćama u razvoju po Halliwick konceptu

U klubu su ponosni i na program Vježbe u vodi za dojenčad i mališane koji pohađaju bebe od 4 mjeseca zajedno s roditeljima

 

U plivačkom klubu Natator u tijeku su upisi u jesenski ciklus i godišnji program plivanja za dojenčad i mališane te novu sezonu plivanja prema Halliwick konceptu. Zainteresirani se mogu javiti na mail halliwick@natator.hr ili na telefon 098 177 5370 (trener Ivan Perzel).

Vježbe u vodi po Halliwick konceptu održavaju se utorkom od 19.15 za djecu do 3 godine u Centru Mali dom, Baštijanova 1D; četvrtkom od 19.15 sati za djecu od 3 do 5 godine u Centru Mali dom, Baštijanova 1D; subotom od 12 – 12.40 sati od 3 godine i stariji, SRC Mladost, Jarunska 5. nedjeljom od 15 sati od 3-7 godina, Zimsko plivalište Mladost (Daničićeva), Trg Krešimira Ćosića 10.

Plivački klub Natator osnovan je iz težnje da se osigura plivanje skupinama koje u tom trenutku nisu imale adekvatan pristup plivanju. Klub djeluje na području Grada Zagreba.

Klub organizira i provodi poduku plivanja po Halliwick konceptu za djecu s teškoćama u razvoju i tristupanjske poduke u obručima po metodi Fred Swim Academy za svu djecu koja kroz plivanje i zajedničko druženje žele razvijati zdravi duh u zdravom tijelu. Ponosni su na program Vježbe u vodi za dojenčad i mališane koji pohađaju bebe od 4 mjeseca zajedno s roditeljima. Istovremeno u klubu razvijaju i veteransko plivanje.

Više o PK Natator na poveznici www.natator.hr/

In Portal