Studentski katolički centar: Volontiraj za beskućnike, nemoćne i osobe s intelektualnim teškoćama

Jedna od temeljnih ideja Studentskog katoličkog centra jest cjelovita formacija mladih za aktivni angažman u društvu

 

Želiš beskompromisno volontirati tijekom cijele akademske godine? Prijavi se u Volonterski centar SKAC - volontiraj s beskućnicima, starijima i nemoćnima, osobama s intelektualnim teškoćama, izbjeglicama, djecom. Prijaviti se možete na poveznici http://goo.gl/forms/9M7pzQn0zS.

Jedna od temeljnih ideja Studentskog katoličkog centra SKAC jest cjelovita formacija mladih za aktivni angažman u društvu. Stotine mladih svakodnevno prolaze kroz SKAC, u njemu rastu, izgrađuju se, spoznaju, uče. Uz vrlo uspješne programe formacije mladih, prepoznat je i specifičan prostor u kojem bi mladi mogli biti pozvani na vrlo konkretan vid društvenog angažmana – volonterstvo. Na različitim područjima, u suradnji s različitim udrugama i institucijama, korak po korak, ova ideja konačno dobiva svoj obris.

Došlo je vrijeme u kojem SKAC bira volonterstvo. Izlazi iz Palmotićeve i odlazi po cijelom Zagrebu i šire. Ondje želi dolaziti najpotrebitijima. Ondje želi živjeti ono u što vjeruje. Ondje želi biti vrlo konkretan.
Vizija Volonterskog centra SKAC je pružiti Hrvatskoj osviještene i educirane mlade koji prepoznaju važnost aktivnog volontiranja i ugradnje istog u svoj svakodnevni život.
In Portal

 

Povezane vijesti