Zaklada 'Čujem, vjerujem, vidim': Knjižnica za slijepe i slabovidne s knjigama u zvučnom formatu

Članom specijalne knjižnice 'Čujem, vjerujem, vidim' u sastavu istoimene Zaklade može postati svaka osoba koja ne može koristiti standardni (crni) tisak.

 


Knjižnica ima cilj omogućiti pristup literaturi osobama koje nisu u mogućnosti koristiti knjige u standardnom tisku. Knjižnica radi knjige u zvučnom formatu kako bi knjige bile dostupne većem broju osoba.
Za članstvo u knjižnici je potrebno ispuniti i potpisati pristupnicu koja se nalazi na poveznici: www.zakladacvv.hr/knjiznica/ i zajedno s potvrdom liječnika opće prakse dostaviti osobno ili poštom na adresu: Zaklada/ Knjižnica 'Čujem, vjerujem, vidim', Andrije Medulića 16, Zagreb.
Knjige će vam slati prema vašim narudžbama ili tako da nakon povrata jedne knjige automatski dobivate sljedeću, bez posebne narudžbe. Prilikom vraćanja knjige karticu s adresom samo okrenite i pošaljite preporučeno. Za preporučene pošiljke za slijepe do 2 kg težine poštarina se ne plaća u domaćem poštanskom prometu. Član knjižnice može odjednom posuditi najviše tri naslova na rok od mjesec dana. U slučaju da dobijete oštećenu knjigu, da uništite CD ili ambalažu, dužni ste o tome izvijestiti knjižnicu.

Dodatne informacije vezane uz posudbu knjiga možete dobiti na telefon: 01/ 5510 – 052 (ured). Na stranicama knjižnice možete naći popis knjiga i e- katalog. Knjige možete naručiti ili rezervirati pismom, telefonski ili e-mailom. Telefon: 01/5510-092. Email: zakladacvv@gmail.com.

Članstvo u knjižnici je besplatno.

In Portal

 

Povezane vijesti