Natator: Škola plivanja za bebe i djecu s teškoćama u razvoju

Treneri i voditelji Plivačkog kluba Natator imaju višegodišnje iskustvo u radu s djecom s teškoćama u razvoju

Ana Sršen

Plivački klub Natator organizira zimski ciklus i godišnji program plivanja za dojenčad i mališane. Cijena zimskog ciklusa iznosi 700 kuna dok mjesečna članarina za godišnji program iznosi 275 kuna. Plivački klub Natator osnovan je iz težnje da se ponudi plivanje skupinama koje u tom trenutku nisu imale adekvatan pristup plivanju. Klub djeluje na području Grada Zagreba, a organizator je i provoditelj poduke plivanja po Halliwick konceptu za djecu s teškoćama u razvoju i tristupanjske poduke u obručima po Metodi Fred Swim Academy za svu djecu koja kroz plivanje i zajedničko druženje žele razvijati zdravi duh u zdravom tijelu.

U PK Natator provode se programi vježbe koji pohađaju i bebe od četiri mjeseca zajedno s roditeljima, te istovremeno razvijaju i veteransko plivanje.

Klupski seniori su sudionici paraolimpijskih igara (Ana Sršen i Nataša Sobočan) i osvajači medalja na svjetskim (Sršen) i europskim (Sršen) prvenstvima, te europski (Sršen, Sobočan, Sanja Milojević) i svjetski rekorderi (Sršen) u sportu osoba s invaliditetom.

Treneri i voditelji Plivačkog kluba Natator imaju višegodišnje iskustvo u radu s djecom s teškoćama u razvoju, obrazovani su na Kineziološkom fakultetu, Društvenom veleučilištu - smjer plivanje, Zdravstvenom veleučilištu i Edukacijsko - rehabilitacijskom fakultetu te specijalistički po Halliwickovom konceptu i po metodi Fred Swim Academy.

Prijave za područje Zagreba na broj mobitela: 091/30 30 891 ili na Info@natator.hr

In Portal

 

Povezane vijesti