Talent Show: Djevojke iz Saveza društava distrofičara prvi put nosile zanosne modne kreacije

Mladi članovi Saveza svojim talentom, zalaganjem i pozitivnom energijom pokazuju kako invaliditet nije nešto što treba sputavati u željama i izražavanjem kreativnosti

 

Kažu da je ljepota u oku promatrača, što su 21. prosinca dokazale i djevojke iz udruga distrofičara iz svih krajeva Hrvatske kada su na svojim kotačima nosile modne kreacije u zagrebačkom hotelu Holiday.

Reviju pod nazivom 'Ispuni mi želju' organizirao je Savez društava distrofičara Hrvatske u sklopu Talent showa.

Branka Kostić, Melisa Osmanović, Martina Šoštarić, Mirjana Janžek, Marina Relić, Katarina Strunjak, Anamaria Arambašić, Katarina Medaković, Danijela Uljatovski, Stella Franjić, Ani Zović i Brigita Perković od podnevnih su se sati pažljivo i predano pripremale uz pomoć frizerki i šminkerica volonterki, Sare Podsečki, beauty blogerice, Ivane Berend, blogerice za frizure, Antonije Novosel, beauty blogerice, Lamije Jupić te Valentine Kučiš iz studija 'Make-up ART', koje su svojom dobrom voljom pristale urediti mlade djevojke.

Haljine je sašila dizajnerica Mirsada Kadrić Trbović, uz dizajn i ideje cura koje su i nosile kreacije. Međutim, osim revije, mladi su imali priliku pokazati i svoje raznovrsne talente. Stjepan Matijašević je demonstrirao svoju najveću strast - boćanje, Marina Relić svoj fotografski talent, Mirjana Janžek i Martina Šoštarić izvodile su 'Vaginin monolog', Filip Vuković je otpjevao dvije pjesme, Zoran Nemčić je pokazao kako se od papira mogu izraditi razne stvari, od torbica, do zdjelica, društvo je svojim vicevima zabavio Nikola Lisec, Emir Jahović je imitirao životinjske glasove, a za kraj je Melisa Osmanović čitala poeziju Branke Kostić.

Djevojke su na pistu pratili markantni kavaliri, a one su osim haljina nosile i osmijeh na licu. Mladi članovi Saveza svojim talentom, zalaganjem i pozitivnom energijom pokazuju kako invaliditet nije nešto što treba sputavati u željama i izražavanjem kreativnosti. Kraj večeri je ispratila vesela glazba i ples do kasnih sati. Mladi i gosti su odlazili saosmijehom i ispunjenim srcem, te uspomenama i novim prijateljima za cijeli život.

Branka Kostić

 

 

Povezane vijesti