Natječaj: Tvrtka Adecco zapošljava specijaliste za telefonsku prodaju

Nude se fiksna plaća i motivirajući varijabilni dio plaće sukladno ostvarenim rezultatima, specijalistička obuka u prodaji i razvoj prodajnih vještina

 

Adecco Hrvatska d.o.o., vodeća multinacionalna kompanija koja s više od 33.000 zaposlenih i mrežom od 5.000 poslovnica u 60 zemalja nudi širok raspon usluga u području ljudskih potencijala, a čije usluge svakodnevno koristi preko 100.000 klijenata, za svog klijenta VIPnet, jednog od najboljih poslodavaca u Hrvatskoj i jednu od vodećih kompanija u području telekomunikacijske tehnologije, traži motivirane i odgovorne osobe za rad u Zagrebu, za radno mjesto telesales specialist - specijalist za telefonsku prodaju (m/ž).

Podržava se zapošljavanje kandidata prijavljenih na burzu te kandidata s invaliditetom.

Posao uključuje kontaktiranje postojećih i potencijalnih poslovnih korisnika, stvaranje, održavanje i širenje baze korisnika VIPnetovih usluga putem izravne komunikacije s korisnicima, a sve u svrhu prodaje usluga.

U opis posla spadaju prezentacija ponude i prodaja najprikladnijih paketa proizvoda i telekomunikacijskih usluga korisnicima, kontakt i razvoj dugoročnog i kvalitetnog odnosa s klijentima te pružanje nadređenom povratne informacije o situaciji na tržištu, konkurenciji i interesima korisnika.

Uvjeti za prijavu za zaposlenje su aktivno korištenje MS Office-a; razvijene komunikacijske i pregovaračke vještine; orijentacija rezultatu; motivirana, entuzijastična i fleksibilna osoba; sposobnost predstavljanja poželjnog imidža tvrtke pri interakciji s klijentima; sposobnost rada pod pritiskom; sklonost timskom radu; sposobnost brze prilagodbe novom radnom okruženju; a iskustvo u direktnoj ili telefonskoj prodaji daje prednost pred ostalim kandidatima.

Nude se fiksna plaća i motivirajući varijabilni dio plaće sukladno ostvarenim rezultatima, specijalistička obuka u prodaji i razvoj prodajnih vještina, mogućnosti napredovanja, osigurano mentorstvo i edukacija, rad od ponedjeljka do petka, puno radno vrijeme te stimulativno i dinamično radno okruženje.

U slučaju udovoljavanja navedenim kriterijima, zainteresirani mogu poslati svoj životopis na hrvatskom jeziku s naznakom za navedeno radno mjesto, putem linka za prijavu na portalu MojPosao, najkasnije do utorka 23. veljače 2016.

Registracijom na portal MojPosao dobivaju se odgovori na zamolbu, jer je na taj način poslodavcima dodatno olakšano komuniciranje.

Klaudija Klanjčić