Natječaj: Krapinsko-zagorska županija traži vježebenike uz mogućnost zapošljavanja osoba s invaliditetom

Uvjet za prijavu je srednja škola od četiri godine, a potrebna zvanja su srednja stručna sprema upravne ili ekonomske struke ili završena gimnazija, ekonomist, ekonomski tehničar, upravni referent

 

U Krapinsko-zagorskoj županiji, s mjestom rada u Krapini, Pregradi, Klanjcu, Donjoj Stubici, Zlataru i Zaboku, traži se pet vježbenika/ca radi stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa u Upravnom odjelu za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša, uz mogućnost zaposlenja osobe s invaliditetom, na puno radno vrijeme u prijepodnevnoj smjeni, uz rad na jednom mjestu, bez mogućnosti smještaja i uz djelomičnu naknadu za prijevoz.

Uvjet za prijavu je srednja škola od četiri godine, a potrebna zvanja su srednja stručna sprema upravne ili ekonomske struke, razina obrazovanja - SSS, a obvezno je dostaviti životopis, dokaz o odgovarajućem stupnju obrazovanja - presliku diplome i domovnicu.

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku od osam dana od dana objave Javnog poziva od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, tj. do četvrtka 3. ožujka 2016., na adresu: Krapinsko-zagorska županija, 49000 Krapina, Magistratska 1, Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša ili na email adresu: stjepan.brucic@kzz.hr.

Ujedno, u Krapinsko-zagorskoj županiji traži se jedan vježbenik/ica za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa u Uredu župana, uz mogućnost zaposlenja osobe s invaliditetom, na puno radno vrijeme u prijepodnevnoj smjeni, uz rad na jednom mjestu, bez mogućnosti smještaja i uz djelomičnu naknadu za prijevoz.

Uvjet za prijavu je srednja škola od četiri godine, a potrebna zvanja su srednja stručna sprema upravne ili ekonomske struke ili završena gimnazija, ekonomist, ekonomski tehničar, upravni referent, dok je razina obrazovanja – SSS.

Uz prijavu obvezno je dostaviti životopis, dokaz o stečenoj stručnoj spremi i domovnicu.

Zainteresirani mogu pismene zamolbe slati na adresu: Krapinsko-zagorska županija, 49000 Krapina, Magistratska 1, Ured župana ili na email: nikola.gospocic@kzz.hr, a rok za prijavu je četvrtak 3. ožujka 2016. godine.

K. Klanjčić

 

Povezane vijesti