Natječaj: Športski savez osoba s invaliditetom Grada Rijeke traži fizioterapeuta i dvoje stručnih suradnika

Natječaji su objavljeni na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do petka 25. ožujka 2016.

 

Športski savez osoba s invaliditetom Grada Rijeke raspisao je dva natječaja: za radno mjesto fizioterapeuta/kinje, te za dvoje stručnih suradnika/ca u Športskom savezu, oboje na području Rijeke, u Primorsko-goranskoj županiji.

Vezano za natječaj za fizioterapeuta/kinju, zaposlenje je na određeno vrijeme zbog povećanog opsega posla, na puno radno vrijeme, u poslijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti. Radno iskustvo nije važno, a kod posloprimca traži se razina obrazovanja srednje škole od četiri godine, više ili prvostupanjske, fakulteta, akademije, magisterija, doktorata, uz znanje engleskog jezika. Potrebno je napredno poznavanje informatike: excel, word, internet, kao i vozački ispit B kategorije. Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju terenski rad. Poslodavac ima mogućnost korištenja mjera poticaja.

U vezi natječaja za dva radna mjesta stručnih suradnika/ica u Športskom savezu, vrsta zaposlenja je stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa, na puno radno vrijeme, u dvije smjene – prijepodnevnoj i poslijepodnevnoj, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti. Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu. Kod posloprimca traži se razina obrazovanja više ili prvostupanjske, fakulteta, akademije, magisterija, doktorata, uz znanje engleskog jezika. Potrebno je napredno poznavanje informatike: excel, word, internet, kao i vozački ispit B kategorije.

Natječaji su objavljeni na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 18. ožujka, a rok za prijavu je do petka 25. ožujka 2016. 

K. Klanjčić