Likovna kolonija URIHO: Tradicija kreativnih radionica

Pridružite nam se na već tradicionalnoj 7. likovnoj koloniji "URIHO 2013." u subotu, 29. lipnja s početkom u 9 sati u Novom Zagrebu, Avenija Dubrovnik 5 (ustanova URIHO)

Slikarska  kolonija, u organizaciji ustanove URIHO i portala Akademija-art, postala je svojevrsna konstanta kulturnih lipanjskih događanja u našoj instituciji. Njezin cilj je okupljanje likovnih stvaralaca radi druženja i stvaranja likovnih djela koja uljepšavaju naše proizvodne i radne prostore. "Velikim" umjetnicima i ove će se godine pridružit "mali stvaraoci“, najtalentiraniji polaznici likovnog ateljea koji djeluje u sklopu URIHO-vih kreativnih radionica. Svim sudionicima Kolonije biti će na raspolaganju materijal za različite slikarske tehnike (ulje i akril na platnu, pastel i akvarel na papiru), a organizator priprema majice, radne kute i objed.

Kistove, špahtle, palete i  druge "specifičnosti" molimo da donesete sa sobom.
Poštovani, kako bismo Vam osigurali što ugodniji boravak u prostorima naše institucije molimo da Vaše sudjelovanje obavezno prijavite do srijede 26. lipnja 2013. do 12h na tel.: 01/643 0060 ili  e-mail; uriho-galerijasunce@uriho.hr

Vesna Ivetić