Centar za autizam: Održan humanitarni koncert za riječki Senzorski park

Nastupile su grupe Urban&4, En Face, Beatles Revival Band, pjevač grupe Vatra Ivan Dečak, grupe Grad Dean Škaljac, Boris Štok, Neno Belan, Pehlin Kings te Riječki dečki

 

Humanitarnim koncertom riječkih glazbenika, održanim u nedjelju na Korzu u Rijeci, prikupljao se novac za dovršenje Senzorskog parka Centra za autizam.

Koncert nazvan "Priđi mi bliže“, po pjesmi Damira Urbana, priređen je u povodu Dana svjesnosti o autizmu i 20. godišnjice djelovanja Udruge za skrb autističnih osoba i Centra za autizam Rijeka. 

Nastupile su grupe Urban&4, En Face, Beatles Revival Band, pjevač grupe Vatra Ivan Dečak, grupe Grad Dean Škaljac, Boris Štok, Neno Belan, Pehlin Kings te Riječki dečki, skupina glazbenika polaznika riječkog Centra za autizam. Učenici Centra nastupali su također zajedno sa svim izvođačima na sceni. 

Uz glazbenike, na pozornici su se pojavljivali glumci Alex Đaković i Olivera Baljak te učenici Centra za autizam, čitajući ulomke knjige dječaka s autizmom Naokija Higashide „Razlog zbog kojeg skačem“.

 Novac se prikupljao prodajom majica, čestitaka, unikatnih učeničkih radova te humanitarnim fotografiranjem sa sudionicima koncerta, za što se trebalo darovati 20 kuna.

Hina