Galerija Sunce: Izložba fotografija Michaela Wingera, svjetski poznatog poduzetnika, pisca i govornika

Michaelove fotografije su oduševile ljude širom svijeta. Proputovao je više od 45 zemalja na pet kontinenata i živio u šest zemalja

 

Galerija Sunce ustanove URIHO zainteresiranu javnost poziva na otvorenje izložbe 'Iskustvo čovjeka' Michaela Wingera, glasovitog britansko-američkog poduzetnika, svjetskog putnika, pisca, govornika i fotografa, u četvrtak, 27. travnja u 18:30 sati, na adresi Avenija Marina Držića 1.

Michael Winger započeo je karijeru kao fotograf u Američkim zračnim snagama 1967. Nakon što je radio za Eastman Kodak 11 godina kao profesionalac fotograf, pokrenuo je vlastitu tvrtku na području inovacija, strateškom planiranju i upravljanju promjenama. Godine 2004. obnovio je svoj interes za pisanjem i fotografijom, te je objavio tri knjige: Imperativ inovacije; Prijateljstvo, zajedništvo i transformacija i Putovanje u uspon.

Michaelove fotografije su oduševile ljude širom svijeta. Proputovao je više od 45 zemalja na pet kontinenata i živio u šest zemalja: Velikoj Britaniji, Sjedinjenim Američkim Državama, Čileu, Hrvatskoj, Španjolskoj i Portugalu.

"Želim da moje slike i pisanje istraži bogatstvo našeg stvaranja i podvlačim da smo jedan narod koji nastanjuje ovaj globalni dom. Mi imamo odgovornost donijeti ljepotu u naš svijet, poštivati naš okoliš i očuvati ljudsko dostojanstvo i sigurnost naših staništa. Čovječanstvo se mora uspeti, sa svojim inherentnim jedinstvom u različitostima prema svojoj duhovnoj sudbini i preuzeti odgovornost razvoja svih naroda i trajnu zaštitu našeg okoliša", rekao je Winger.

Izložba ostaje otvorena do 19. svibnja 2017.

Marijana Škrnjug