Simpozij Društva distrofičara Istre: Komunikacija u zdravstvu - važnost izgovorenih riječi

"Osnovni cilj simpozija je potpora integraciji i socijalizaciji naših oboljelih članova i njihovih obitelji", naglašavaju iz Društva

 

Društvo distrofičara Istre poziva na 13. simpozij distrofičara Istre – 'Komunikacija u zdravstvu - važnost izgovorenih riječi' u četvrtak 23. studenog u 10.30 sati u Domu sportova Mate Parlov, Pula.

"Osnovni cilj simpozija je potpora integraciji i socijalizaciji naših oboljelih članova i njihovih obitelji", naglašavaju iz Društva distrofičara Istre.

Na simpoziju će sudjelovati predstavnici svih Domova zdravlja Istarske županije, predstavnici medicinskih centara i Centara socijalne skrbi koji će se tijekom radnog dijela aktivno uključiti u rad simpozija. Biti će to jedinstvena prilika da se o našim potrebama, specifičnostima, dijagnozama i rehabilitaciji educira veliko mnoštvo kvalitetnih i potrebitih osoba i šire javnosti. Predavače i slušače simpozija ocjenjivati i bodovati će kao i prethodnih godina Hrvatska liječnička komora, Hrvatska komora medicinskih sestara, Hrvatska komora fizioterapeuta, Hrvatska komora zdravstvenih radnika i Hrvatska psihološka komora.

"Društvo distrofičara Istre otvoreno je za sve dobronamjerne i pozitivne osobe, ljude koji žele biti naši prijatelji i podupiru naš rad, objeručke prihvaćamo svaku sugestiju, svaki komentar, bio on dobar ili loš", poručuju iz Društva. "Sve što nas moralno obogaćuje i čini sretnima, i čini jednake vama, pažnja je i dobrota upravo vas koji ćete o nama prenijeti glas podrške i dobre namjere."

Više o Društvu distrofičara Istre na stranici www.ddi.hr.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti