Virovitica: Društvo multiple skleroze Virovitičko-podravske županije traži administrativnog tajnika

U opis poslova, uz ostalo, spada priprema natječaja za EU fondove, pomoć članovima kod ostvarivanja prava te komunikacija s ustanovama i institucijama koje skrbe za osobe s invaliditetom

 

Društvo multiple skleroze Virovitičko-podravske županije objavilo je natječaj za administrativnog/u tajnika/cu na području Virovitice, na određeno vrijeme, javni radovi.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od tri ili četiri godine. Potrebno je poznavanje osnova informatike, odnosno osnove korištenja računala u Windows okruženju. Radno iskustvo nije važno.

U opis poslova spadaju administrativni poslovi, izrada dopisa, tablica, prezentacija, priprema natječaja za EU fondove, pomoć članovima kod ostvarivanja prava, komunikacija s ustanovama i institucijama koje skrbe za osobe s invaliditetom, prikupljanje dokumentacije članovima radi ostvarivanja prava, pisanje odluka i ostalih akata koje donose tijela upravljanja Udruge.

Zapošljavanje je uz podršku mjera aktivne politike zapošljavanja mjera javni rad.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 25. travnja.

Zainteresirani kandidati/kandidatkinje mogu osobno doći na adresu poslodavca: Društvo multiple skleroze Virovitičko-podravske županije, Ljudevita Gaja 11, 33000 Virovitica, uz prethodnu najavu na mobitel: 095/6673-579.

Društvo multiple skleroze Virovitičko-podravske županije je dobrotvorna, humanitarna, nestranačka, nepolitička i neprofitna udruga, koja u skladu s mogućnostima pomaže svojim članovima u ostvarivanju kvalitetnijeg života. Poradi učinkovitijeg ostvarivanja svojih ciljeva, Društvo je članica Saveza društava multiple skleroze Hrvatske, a djeluje od 12. travnja 2003. s malim prekidom.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti