Dubrovnik: Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju 'Dva skalina' traži vozača

Svrha Udruge je okupljanje i organiziranje roditelja i drugih osoba koje mogu i žele pridonijeti podizanju kvalitete života djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji

 

Udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju 'Dva skalina' objavila je natječaj za vozača/icu mini busa u Dubrovniku, na području Dubrovačko-neretvanske županije, na određeno vrijeme radi zamjene.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, dvokratno, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je u cijelosti.

Uvjeti na radnom mjestu obuhvaćaju terenski rad.

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo od godinu dana. Potrebno je imati vozačku dozvolu D kategorije.

Opis poslova obuhvaća prevoženje korisnika od doma do Udruge i obratno. Radno vrijeme bi bilo u jutarnjim satima od 7 do 9 sati te popodne od 14,30 do 16 sati, kako bi djeca mogla svaki dan dolaziti na potrebne terapije i školski program koji se provodi u Udruzi.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 31. svibnja.

Zainteresirani mogu osobno doći na adresu poslodavca: Udruga roditelja djece s poteškoćaa u razvoju 'Dva skalina', uz prethodnu najavu na telefon: 020/312-315 ili mobitel: 095/3689-227.

'Dva skalina' je udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom. Osnovana je 2002. godine u Dubrovniku od strane roditelja djece sa cerebralnom paralizom, prvenstveno radi zadovoljavanja osnovnih potreba te djece: socijalizacija, obrazovanje, fizikalna i druga potrebna terapija. Svrha Udruge je okupljanje i organiziranje roditelja i drugih osoba koje mogu i žele pridonijeti podizanju kvalitete života djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji.

Klaudija Klanjčić