IVANIĆ-GRAD: Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom 'Mali Princ' traži fizioterapeuta

Svojim osnutkom Udruga je započela rad u lokalnoj zajednici na rješavanju mnogobrojne problematike roditelja djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom

 

Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom 'Mali Princ' objavila je natječaj za fizioterapeuta, odnosno fizioterapeutkinju na području Ivanić-Grada u Zagrebačkoj županiji.

Zaposlenje je na sedam sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je djelomična.

Razina obrazovanja posloprimca može biti viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij, doktorat. Treba imati položen vozački ispit B kategorije zbog korištenja vlastitog vozila, a radno iskustvo nije važno.

Rad je po ugovoru o djelu. Potrebna je senzibiliziranost i empatija za rad s osjetljivim skupinama društva, komunikativnost, prilagodljivost, visoka motivacija za rad, vlastiti automobil prednost.

U opis poslova spada provođenje fizioterapije s djecom s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu produžen je do 2. listopada.

Zainteresirani se mogu javiti pismenom zamolbom na adresu poslodavca: Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom 'Mali Princ', 10310 Ivanić-Grad, Donji Šarampov, Majdekova 93, s naznakom 'za natječaj –fizioterapeut/fizioterapeutkinja' ili na email: vlatka.richter@mali-princ.hr.

Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom 'Mali princ' osnovana je 24. veljače 2007. sa svrhom zaštite i promicanja zajedničkih humanitarnih, zdravstvenih, obrazovnih, kulturnih, socijalnih, informacijskih, sportskih, rekreacijskih i drugih prava i interesa, te sudjelovanja u razvoju lokalne zajednice i kreiranju politike za osobe s invaliditetom u lokalnoj zajednici. Svojim osnutkom Udruga je započela rad u lokalnoj zajednici na rješavanju mnogobrojne problematike roditelja djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti