MAKARSKA Udruga Sunce traži asistenta osobi s invaliditetom

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije

 

Udruga osoba s invaliditetom 'Sunce' objavila je natječaj za osobnog/u asistenta/icu osobi s invaliditetom u Makarskoj, na području Splitsko-dalmatinske županije, na određeno vrijeme, radi povećanog opsega posla.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, odnosno 80 sati mjesečno, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 13. studenog.

Zainteresirani se mogu javiti pismenom zamolbom na adresu poslodavca putem pošte: Udruga osoba s invaliditetom Sunce, Marka Marulića 5, 21300 Makarska, ili putem emaila: sunceudruga@gmail.com.

Udruga osoba s invaliditetom Sunce je društvena, humanitarna, nevladina, nestranačka, neprofitna dobrotvorna udruga građana, koja djeluje na području grada Makarske i općina Makarskog primorja. Osnovana je 24. lipnja 1994. godine. Član je Mreže osoba s invaliditetom Dalmacije, Hrvatskog saveza udruga cerebralne i dječje paralize, Saveza osoba s invaliditetom Hrvatske i Lokalne akcijske grupe Adrion. Članovi su djeca s poteškoćama, mladi ljudi s različitim oblicima invaliditeta te sve osobe s invaliditetom s područja Makarskog primorja.

Klaudija Klanjčić