RIJEKA Savez športova osoba s invaliditetom Primorsko-goranske županije traži sportskog trenera

Ciljevi i svrha osnivanja Saveza, uz sve ostalo, promicanje je odgojnih funkcija sporta, poštene igre, razumijevanja, tolerancije i odgovornosti kroz bavljenje sportom

 

Savez športova osoba s invaliditetom Primorsko-goranske županije raspisao je natječaj za sportskog/u trenera/icu na području Rijeke, na određeno vrijeme radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na dvadeset sati tjedno, bez mogućnosti smještaja i naknade za prijevoz.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju terenski rad.

Kod posloprimca traži se kao razina obrazovanja viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij, doktorat, a radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati vozački ispit B kategorije, a od stranih jezika znati engleski – razina A1 te informatička znanja – osnove MS Office.

U opis poslova spada izvođenje sportskih treninga za osobe s invaliditetom.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 14. prosinca.

Svi zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe na email adresu poslodavca: office@ssoi-rijeka.hr.

Sjedište Saveza športova osoba s invaliditetom Primorsko-Goranske županije je na sljedećoj adresi: Verdijeva 11/3, 51000 Rijeka. Ciljevi i svrha osnivanja su razvoj i širenje sporta među osobama s invaliditetom; razvoj sportsko-rekreacijskih aktivnosti osoba s invaliditetom; poticanje vrhunskog sportskog stvaralaštva i stvaranje uvjeta za postizanje vrhunskih sportskih dometa; promicanje odgojnih funkcija sporta, poštene igre, razumijevanja, tolerancije i odgovornosti kroz bavljenje sportom.

Klaudija Klanjčić