IVANIĆ-GRAD Udruga 'Mali Princ' traži radnog terapeuta i voditelja radionica

Natječaji su objavljeni na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 12. prosinca 2018., a rok za prijavu je do 18. prosinca

 

Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom 'Mali Princ' raspisala je dva natječaja:

- za radnog terapeuta, drugi oblici rada;

- za stručnog/u suradnika/cu na projektu – voditelja/icu radionica, na određeno radi novootvorenih poslova;

oboje s mjestom rada na području Ivanić-Grada u Zagrebačkoj županiji.

Zaposlenje kod radnog terapeuta je na 15 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je djelomična. Kod voditelja radionica zaposlenje je na 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, uz djelomičnu naknadu za prijevoz.

Razina obrazovanja posloprimca – radnog terapeuta može biti viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij, doktorat. Potrebna znanja i vještine: rad s osjetljivim skupinama, samostalnost, organizacijske vještine. U opis poslova spada provođenje radne terapije s djecom s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom.

Razina obrazovanja posloprimca – voditelja radionica može biti srednja škola od četiri godine, viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij, doktorat; obrazovni program - društveni i humanistički smjer. Traži se visoko motivirana osoba za rad s djecom s teškoćama u razvoju, na području predškolskog odgoja i obrazovanja. Opis posla uključuje pripremu i vođenje edukativnih radionica, pisanje izvještaja i evaluacije te ostale aktivnosti vezane uz projekt. Od kandidata se traži senzibiliziranost i socijalnu osjetljivost za rad s osjetljivim skupinama, visoke organizacijske i komunikacijske vještine, samostalnost u radu, proaktivnost i odgovornost u obavljanju posla. Rad u dinamičnom okruženju, mogućnost dodatne edukacije i stjecanja profesionalnog iskustva, podržavajuća okolina i timski rad.

Za oba radna mjesta treba imati položen vozački ispit B kategorije, kao i poznavanje osnova informatike, tj. osnove korištenja računala u Windows okruženju, a radno iskustvo nije važno.

Natječaji su objavljeni na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 12. prosinca 2018., a rok za prijavu je do 18. prosinca.

Zainteresirani se mogu javiti pismenom zamolbom na: Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom 'Mali Princ', 10310 Ivanić-Grad, Donji Šarampov, Majdekova 93, ili e-mailom na srdjana.simac@mali-princ.hr.

Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom 'Mali princ' osnovana je 24. veljače 2007. sa svrhom zaštite i promicanja zajedničkih humanitarnih, zdravstvenih, obrazovnih, kulturnih, socijalnih, informacijskih, sportskih, rekreacijskih i drugih prava i interesa, te sudjelovanja u razvoju lokalne zajednice i kreiranju politike za osobe s invaliditetom u lokalnoj zajednici. Svojim osnutkom Udruga je započela rad u lokalnoj zajednici na rješavanju mnogobrojne problematike roditelja djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti