DODIR Savez gluhoslijepih osoba traži voditelja ureda i voditelja projekata

Od kandidata se očekuje spremnost na učenje znakovnog jezika i ostalih načina komunikacije gluhoslijepih osoba, spremnost na usvajanje znanja o kulturi gluhih i gluhoslijepih osoba

 

Savez gluhoslijepih osoba Dodir otvorio je natječaje za radna mjesta Voditelj ureda (m/ž) i Voditelj projekata (m/ž) na određeno.

Kandidati trebaju zadovoljiti opće uvjete: posjedovati VŠS ili SSS s minimalno 5 godina iskustva u sličnim poslovima, poznavanje rada na računalu (Mac), sposobnost planiranja i organiziranja, sistematičnost, točnost, samostalnost u radu, komunikativnost, pouzdanost, fleksibilnost, spremnost na timski rad, pedantnost i preciznost u radu, izvrsna razina pismenosti na hrvatskom jeziku te aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu.

Opis posla voditelja ureda: organizacija rada ureda, administriranje dokumentacije, tajnički poslovi (telefoni, dopisi, pošta, elektronička pošta), dočekivanje poslovnih suradnika i klijenata, komunikacija s klijentima društva, administrativna i logistička podrška voditeljima različitih odjela.

Opis posla voditelja projekata: Izrađuje godišnji plan rada/projekata. Nadzire izvođenje projekata, aktivnosti. Pružanje/organiziranje stručne pomoći osoblju na koje se odnosi primjena projekta. Predlaganje i implementacija metodologija upravljanja projektima Društva. Evaluacija i odabir metoda, tehnika i alata za upravljanje projektima, izrada mape strateških projekata. Pružanje i organiziranje stručnih edukacija iz upravljanja projektima prema potrebi.

U Hrvatskom savezu gluhoslijepih osoba Dodir podjednako se koriste i hrvatski i znakovni jezik. Od kandidata se očekuje: spremnost na učenje znakovnog jezika i ostalih načina komunikacije gluhoslijepih osoba, spremnost na usvajanje znanja o gluhosljepoći i kulturi gluhih i gluhoslijepih osoba, spremnost na rad u dvojezičnoj i višekulturnoj zajednici.

Kontakt: Savez gluhoslijepih osoba Dodir; Medulićeva 34; Zagreb; tel. 01 4875 431; kontakt osoba Tatjana Uzun.

Prijave se primaju do 6. siječnja 2019.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti