IVANIĆ-GRAD Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom 'Mali Princ' traži radnog terapeuta

Opis poslova: honorarni suradnik ili student za provođenje radne terapije s djecom s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom

 

Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom 'Mali Princ' traži radnog terapeuta, odnosno radnu terapeutkinju na području Ivanić-Grada u Zagrebačkoj županiji.

Zaposlenje je na 15 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je djelomična.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu, uz korištenje vlastitog vozila.

Razina obrazovanja posloprimca može biti viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij, doktorat. Radno iskustvo nije važno.

Opis poslova: honorarni suradnik ili student za provođenje radne terapije s djecom s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom.

Druga znanja i vještine: rad s osjetljivim skupinama, samostalnost, organizacijske vještine.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 14. siječnja.

Zainteresirani se mogu javiti s pismenom zamolbom i životopisom na email: srdjana.simac@mali-princ.hr.

Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom 'Mali princ' osnovana je 24. veljače 2007. sa svrhom zaštite i promicanja zajedničkih humanitarnih, zdravstvenih, obrazovnih, kulturnih, socijalnih, informacijskih, sportskih, rekreacijskih i drugih prava i interesa, te sudjelovanja u razvoju lokalne zajednice i kreiranju politike za osobe s invaliditetom u lokalnoj zajednici. Svojim osnutkom Udruga je započela rad u lokalnoj zajednici na rješavanju mnogobrojne problematike roditelja djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom. Adresa Udruge je: 10310 Ivanić-Grad, Donji Šarampov, Majdekova 93.

Klaudija Klanjčić