JASTREBARSKO Društvo multiple skleroze Zagrebačke županije traži osobnog asistenta

U opis poslova, uz sve ostalo, spadaju pomoć pri osobnoj higijeni korisnika, asistencija u aktivnostima svakodnevnog života ovisno o fizičkim potrebama korisnika te pratnja u socijalnim aktivnostima korisnika

 

Društvo multiple skleroze Zagrebačke županije objavilo je natječaj za osobnog/u asistenta/icu za pružanje pomoći osobama s invaliditetom na području Jastrebarskog, na određeno vrijeme radi povećanog opsega posla.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je u cijelosti.  

Razina obrazovanja posloprimca treba biti srednja škola od četiri godine, tj. minimalno srednja stručna sprema, a prednost imaju medicinska zanimanja. Radno iskustvo nije važno.

U opis posla spadaju pomoć pri osobnoj higijeni korisnika, pomoć pri održavanju higijene stambenog prostora korisnika, pomoć u kućanskim poslovima korisnika, pomoć u aktivnostima svakodnevnog života ovisno o fizičkim potrebama korisnika te pomoć i pratnja u socijalnim aktivnostima korisnika.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 15. veljače.   

Zainteresirani kandidati/kandidatkinje mogu osobno doći na adresu: I. B. Mažuranić 4, Jastrebarsko, uz prethodnu najavu na telefon: 01/6283536 ili na broj mobitela: 098/325350, ili se javiti na e-mail: msbran@net.hr.

Društvo multiple skleroze Zagrebačke županije je nestranačka, nevladina, neprofitna društvena organizacija, odnosno udruga, sastavljena od osoba oboljelih od multiple skleroze. Osnovana je u svrhu ostvarivanja radnji i mjera na promicanju liječenja, rehabilitacije, istraživanja i zaštite osoba oboljelih od multiple skleroze i srodnih bolesti. Član je Saveza društava multiple skleroze Hrvatske (SDMSH).

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti