SVETI BARTOLOMEJ Udruga osoba s invaliditetom pokrenula humanitarnu akciju 'Žuti kombi sreće, za male i malo veće'

Cilj humanitarne akcije je prikupljanje sredstava za kupnju novog kombi vozila potrebnog za prijevoz djece i mladih na svakodnevne terapije u poludnevnom boravku udruge

 

Udruga osoba s invaliditetom Sveti Bartolomej, u suradnji s Gradom Kninom, pokreće humanitarnu akciju 'Žuti kombi sreće, za male i malo veće' s ciljem prikupljanja sredstava za kupnju novog kombi vozila potrebnog za prijevoz djece i mladih na svakodnevne terapije u poludnevnom boravku udruge.

Djeca se svakodnevno prevoze s područja cijele Šibensko-kninske županije, što je ostavilo traga na trenutnom vozilu do mjere da je nepouzdano i općenito u lošem stanju. S nepouzdanim vozilom je iznimno teško osigurati svakodnevnu terapiju za svu djecu kojoj je potrebna. 

Udruga osoba s invaliditetom Sveti Bartolomej bavi se pružanjem pomoći djeci, mladima i odraslim osobama s invaliditetom (smetnjama u razvoju), bez obzira na njihovu nacionalnu, religioznu i bilo koju drugu pripadnost. Udruga u području svog djelovanja ima Poludnevni boravak za djecu i mlade s teškoćama u razvoju. Trenutačno skrbimo o velikom broju korisnika s tjelesnim i/ili mentalnim teškoćama, komunikacijskim, senzornim teškoćama i kombiniranim teškoćama te nam je kombi vozilo neophodno kako bi i dalje pružali pomoć i podršku najosjetljivijim skupinama našeg društva – poručuju iz Udruge.

 Račun na koji možete uplatiti donaciju:

Udruga osoba s invaliditetom Sveti Bartolomej, Knin

IBAN: HR54 2407 0001 1005 7291 5, OTP banka

OIB: 36106556146  MB:01483641

Za uplate iz inozemstva, devizni račun: HR82 2407 0001 5003 2725 9.

Anita Blažinović