KNIN Udruga osoba s invaliditetom 'Sveti Bartolomej' traži koordinatora projektnih aktivnosti

Udruga učlanjuje i druge fizičke te pravne osobe zainteresirane za zaštitu i promicanje zajedničkih humanitarnih, socijalnih, zdravstvenih i drugih interesa osoba s invaliditetom

 

Udruga osoba s invaliditetom 'Sveti Bartolomej' Knin objavila je natječaj za koordinatora/icu projektnih aktivnosti u Kninu, na području Šibensko-kninske županije, na određeno, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje obuhvaća puno radno vrijeme u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja i naknade za prijevoz.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu.

Razina obrazovanja posloprimca može biti fakultet, akademija, magisterij, doktorat, uz znanje engleskog jezika. Potrebno je poznavanje osnova informatike, odnosno osnove korištenja računala u Windows okruženju – excel, word, internet i powerpoint, kao i administrativne i računovodstvene poslove. Potrebno je imati vozački ispit B kategorije te radno iskustvo od pet godina na sličnim poslovima.

Opis poslova obuhvaća: sudjelovanje u provedbi projekata kroz izradu i prikupljanje dokumentacije vezano uz različite faze provedbe projekata, sudjelovanje u izračunu proračuna EU projekta, izradu privremenih financijskih izvještaja, izradu internih, narativnih i financijskih izvješća, pripremu i prikupljanje financijske dokumentacije za izvještavanje, sudjelovanje u izradi izvještaja (financijskih i programskih), praćenje provedbe projektnih aktivnosti i potrošnje projektnih sredstava, suradnju s partnerskim organizacijama, izradu internih, narativnih i financijskih izvješća. 

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 19. veljače 2019., a rok za prijavu je do 25. veljače.

Zainteresirani se mogu javiti na sljedeću adresu: Udruga osoba s invaliditetom 'Sveti Bartolomej' Knin, S. Suronje 12, 22300 Knin, ili na email adresu: bartolomej.knin@gmail.com.

Udruga osoba s invaliditetom 'Sveti Bartolomej' Knin je humanitarno-socijalna udruga, osnovana 27. studenog 1999., a registrirana 5. siječnja 2000. godine. Učlanjuje osobe s invaliditetom, kao i druge fizičke i pravne osobe zainteresirane za zaštitu i promicanje zajedničkih humanitarnih, socijalnih i zdravstvenih i drugih interesa osoba  s invaliditetom.

Klaudija Klanjčić