GRUBIŠNO POLJE Deni Černi proglašen najboljim sportašem s invaliditetom Bjelovarsko-bilogorske županije

Černi se do sada nekoliko puta okitio titulom najboljega sportaša Županije u kategoriji juniora, a ovog je puta to u seniorskoj kategoriji

 

Deni Černi, atletičar i predsjednik Atletskoga kluba osoba s invaliditetom Otos Grubišno Polje sinoć je na dodjeli priznanja najboljim sportašima Bjelovarsko-bilogorske županije za prošlu godinu nagrađen Zlatnom plaketom Športske zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije i time ponio titulu najboljeg županijskog sportaša s invaliditetom u prošloj godini. Nagrada je stigla nakon Černijevih sjajnih rezultata u prošloj godini.

Podsjetimo, na Prvenstvu Hrvatske osvojio je prvo mjesto u bacanju kugle i drugo mjesto u bacanju koplja, na Croatia Openu u Splitu osvojio je prvo mjesto u bacanju kugle, na Grand Prixu u Francuskoj izborio je drugo mjesto u bacanju kugle, a na Europskom prvenstvu u Berlinu također je osvojio drugo mjesto u bacanju kugle. Sve sjajni rezultati kojima je dokazao da je najbolji sportaš s invaliditetom u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Ovoga puta u seniorskoj kategoriji. Naime, do sada se nekoliko puta okitio titulom najboljega sportaša županije u kategoriji juniora. Naravno, u kontekstu Černijeva uspjeha svakako valja istaknuti i veliku ulogu njegova trenera Borisa Kljajića.

A Atletski klub osoba s invaliditetom Otos Grubišno Polje nagrađen je brončanom plaketom za osvojeno peto mjesto na Prvenstvu Hrvatske u Vinkovcima, na kojemu su njegovi članovi pojedinačno osvojili zlato i dva srebra te osvojili i tri četvrta mjesta, te po jedno peto, sedmo i osmo mjesto.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti