TROGIR Udruga tjelesnih invalida TOMS traži vozača

Svojim radom i djelatnošću udruga TOMS aktivno doprinosi rješavanju pitanja i problema vezanih uz život i rad osoba s invaliditetom

 

Udruga tjelesnih invalida TOMS traži vozača/icu na području Splitsko-dalmatinske županije, u Trogiru, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova, uz mogućnost zaposlenja osobe s invaliditetom, i to na puno radno vrijeme u dvije smjene, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz djelomična.

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo od dvije godine. Potrebno je imati položen vozački ispit B kategorije.

Opis posla obuhvaća vožnju osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 10. ožujka.

Zainteresirani mogu poslati zamolbe na adresu poslodavca: Udruga tjelesnih invalida Toms, Ribarska 3, Trogir.

Udruga tjelesnih invalida TOMS osnovana je 1988. godine pod imenom Društvo distrofičara, cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida. Svojim radom i djelatnošću aktivno doprinosi rješavanju pitanja i problema vezanih uz život i rad osoba s invaliditetom. Član je nekoliko krovnih organizacija - HSUTI, SOIH, Hrvatski savez udruga cerebralne i dječje paralize, Savez društva distrofičara Hrvatske, Mreža udruga osoba s invaliditetom Dalmacije - koje, između ostalog, imaju zadaću da lokalne inicijative uobliče u konkretne zakonske propise. Udruga je postala važan čimbenik u životu osoba s invaliditetom na trogirskom području.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti