SVETI BARTOLOMEJ Udruga osoba s invaliditetom traži osam radnika za vrtlarske poslove

Kninska udruga učlanjuje i sve pravne osobe zainteresirane za zaštitu i promicanje zajedničkih humanitarnih, socijalnih, zdravstvenih i drugih interesa osoba s invaliditetom

 

Udruga osoba s invaliditetom 'Sveti Bartolomej' objavila je natječaj za osam radnika/ca na vrtlarskim poslovima na području Knina u Šibensko-kninskoj županiji, na određeno vrijeme, uz mogućnost zaposlenja osoba s invaliditetom.

Zaposlenje obuhvaća puno radno vrijeme u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz isplaćuje se u cijelosti.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu.

Razina obrazovanja posloprimca može biti osnovna škola – niži razredi, završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine. Radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća:

- formiranje vrtne površine: priprema tla za sadnju i sjetvu (frezanje, drljanje i prihrana tla), formiranje gredica za gredičasto površće, izrada i formiranje visokih gredica, zaštita tla od štetnih kukaca i korova te bolesti kao što je plamenjača ili pepelnica;

- sjetvu  sjemena  povrtnih kultura, koje zahtijevaju takav način sadnje: sadnja povrtinih sadnica, sadnja mladica voća, sadnja mladica začinskog bilja, navodnjavanje i okopavanje te ostale potporne radnje.

Dodatni pomoćni poslovi vezani su uz čišćenje, popravku i ličenje brvnare za pomoćni alat te njeno vanjsko uređenje, kao i ostali poslovi koji proizlaze ili se nameću procesom rada.

Uz zamolbu potrebno je dostaviti: životopis, uvjerenje o vođenju u evidenciji HZZ-a,  dokaz o invalidnosti, uvjerenje o završnom obrazovanju.

Postoji mogućnost korištenja mjere javni rad.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 12. travnja.

Zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom 'Sveti Bartolomej' Knin, S. Suronje 14, 22300 Knin, gdje mogu i osobno doći.

Udruga osoba s invaliditetom Sveti Bartolomej Knin je humanitarno-socijalna udruga, osnovana 27. studenog 1999., a registrirana 5. siječnja 2000. godine. Učlanjuje osobe s invaliditetom, kao i sve fizičke i pravne osobe zainteresirane za zaštitu i promicanje zajedničkih humanitarnih, socijalnih, zdravstvenih i drugih interesa osoba s invaliditetom.

Klaudija Klanjčić