MALI PRINC Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom traži radnog terapeuta – edukacijskog rehabilitatora

Mali princ osnovan je sa svrhom zaštite i promicanja zajedničkih humanitarnih, zdravstvenih, obrazovnih, kulturnih, socijalnih, informacijskih, sportskih, rekreacijskih i drugih prava i interesa OSI populacije

 

Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom 'Mali Princ' traži radnog/u terapeuta/kinju, odnosno edukacijskog/u rehabilitatora/icu na području Ivanić-Grada u Zagrebačkoj županiji.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je djelomična.

Razina obrazovanja posloprimca može biti viša ili prvostupanjska. Radno iskustvo nije važno.

Zbog povećanog opsega posla, Udruga 'Mali Princ' traži honorarnog suradnika ili studenta za provođenje terapije s djecom s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom.

Opis posla obuhvaća provođenje radne terapije na terenu.

Druga znanja i vještine: rad s osjetljivim skupinama, samostalnost, organizacijske vještine te poželjno znanje rada na komunikatorima.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 24. travnja.

Zainteresirani se mogu javiti s pismenom zamolbom i životopisom na email: srdjana.simac@mali-princ.hr.

Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom 'Mali princ' osnovana je 24. veljače 2007. sa svrhom zaštite i promicanja zajedničkih humanitarnih, zdravstvenih, obrazovnih, kulturnih, socijalnih, informacijskih, sportskih, rekreacijskih i drugih prava i interesa, te sudjelovanja u razvoju lokalne zajednice i kreiranju politike za osobe s invaliditetom u lokalnoj zajednici. Svojim osnutkom Udruga je započela rad u lokalnoj zajednici na rješavanju mnogobrojne problematike roditelja djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom. Adresa Udruge je: 10310 Ivanić-Grad, Donji Šarampov, Majdekova 93.

Klaudija Klanjčić

 

 

 

Povezane vijesti