PULA Društvo osoba s invaliditetom traži dva osobna asistenta

Predviđena plaća je 4.000 kuna za 40 sati tjedno, odnosno dvije tisuće kuna za 20 sati tjedno (pola radnog vremena)

 

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom objavilo je natječaj za dva/dvije osobna/e asistenta/ice na području Pule u Istarskoj županiji, na određeno vrijeme radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme i dvokratno - u prijepodnevnoj i poslijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.

Predviđena plaća je 4.000 kuna za 40 sati tjedno, odnosno dvije tisuće kuna za 20 sati tjedno (pola radnog vremena).

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju terenski rad.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti srednja škola od četiri godine, tj. SSS ili osnovna škola s tečajem za njegovatelja/icu, a radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati vozačku dozvolu B kategorije.

Opis poslova osobnog/e asistenta/ice obuhvaća pomoć i podršku osobama s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 15. svibnja 2019. godine.  

Zamolbe sa životopisom potrebno je dostaviti na adresu poslodavca: Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom, 52100 Pula, Gajeva 3, ili na email: dosti@hi.t-com.hr, a kontakt je mobitel broj 091 6505576.

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom nevladina je i nestranačka organizacija u koju su dragovoljno uključene osobe s invaliditetom te svi građani, fizičke i pravne osobe voljne dati svoj doprinos u ostvarivanju ciljeva i misija Društva. Društvo djeluje na području na području gradova Pule i Vodnjana te općina Barban, Marčana, Svetvinčenat, Fažana, Ližnjan i Medulin.

Klaudija Klanjčić