PETRINJA Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije traži djelatnika

Udruga se zalaže za socijalizaciju, integraciju, inkluziju i deinstitucionalizaciju svojih članova, oštro osuđujući stigmu, izolaciju i diskriminaciju nad njima

 

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije objavila je natječaj za djelatnika/cu na pakiranju ugostiteljskog šećera u Petrinji, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova, uz mogućnost zaposlenja osobe s invaliditetom.

Zaposlenje obuhvaća puno radno vrijeme u dvije smjene, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz djelomična.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu.

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od tri ili četiri godine. Potrebno je poznavanje osnova informatike, uz osnove korištenja računala u Windows okruženju. Radno iskustvo nije važno.

Postoji mogućnost korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

U opis posla spada rad na stroju za pakiranje šećera za ugostiteljstvo, kontaktiranje kupaca, nabava materijala i slično.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 27. travnja.

Zainteresirani se mogu javiti na email adresu poslodavca - Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije, Hanžekova 19, 44250 Petrinja: manda@uosismz.hr.

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je samostalna, dragovoljna, nestranačka i neprofitna organizacija, u koju se dragovoljno udružuju djeca s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom kod kojih postoje različita tjelesna oštećenja radi ostvarivanja povlastica temeljem članstva u Udruzi i ostvarivanja zakonom zajamčenih prava. Udruga djeluje od 2003. godine.

Udruga ima 'Malu kuću' u Petrinji za pružanje socijalnih usluga djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom, urede u Glini i Novskoj za pružanje usluga savjetovanja i informiranja, individualno savjetovanje psihologa, te kreativne i okupacijske aktivnosti s korisnicima.

Kontinuirano osigurava i pruža usluge za djecu s teškoćama u razvoju i nekolicinu osoba s invaliditetom s područja gradova Petrinja, Glina, Novska, Sisak, Hrvatska Kostajnica, te općina Donji Kukuruzari, Dvor, Martinska Ves. Zalaže se za socijalizaciju, integraciju, inkluziju i deinstitucionalizaciju svojih članova, oštro osuđujući stigmu, izolaciju i diskriminaciju nad njima. Udruga je registrirani organizator volontiranja pri Ministarstvu socijalne politike i mladih.

Klaudija Klanjčić