DUGO SELO Društvo multiple skleroze Zagrebačke županije traži osobnog asistenta

Društvo je osnovano u svrhu ostvarivanja radnji i mjera na promicanju liječenja, rehabilitacije, istraživanja i zaštite osoba oboljelih od multiple skleroze i srodnih bolesti

 

Društvo multiple skleroze Zagrebačke županije objavilo je natječaj za osobnog/u asistenta/icu za pružanje pomoći osobama s invaliditetom na području Dugog Sela, na određeno vrijeme radi zamjene.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je u cijelosti.  

Razina obrazovanja posloprimca treba biti srednja škola od tri ili četiri godine, minimalno srednja stručna stručna – prednost medicinska zanimanja, a radno iskustvo nije važno.

U opis posla spadaju pomoć pri osobnoj higijeni korisnika, pomoć pri održavanju higijene stambenog prostora korisnika, pomoć u kućanskim poslovima korisnika, pomoć u aktivnostima svakodnevnog života ovisno o fizičkim potrebama korisnika asistencije, kao i pomoć i pratnja u socijalnim aktivnostima korisnika.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 8. svibnja.  

Zainteresirani se mogu javiti na e-mail: lukicbranka8@gmail.com, a u slučaju osobnog dolaska na adresu: Društvo multiple skleroze Zagrebačke županije, Rugvička ulica 13, Dugo Selo, potrebno se najaviti na telefon: 01 2753290 ili mobitel: 098 325350.

Društvo multiple skleroze Zagrebačke županije je nestranačka, nevladina, neprofitna društvena organizacija, odnosno udruga, sastavljena od osoba oboljelih od multiple skleroze. Osnovana je u svrhu ostvarivanja radnji i mjera na promicanju liječenja, rehabilitacije, istraživanja i zaštite osoba oboljelih od multiple skleroze i srodnih bolesti. Član je Saveza društava multiple skleroze Hrvatske (SDMSH).

Klaudija Klanjčić

 

 

Povezane vijesti