BELIŠĆE Udruga djece i mladih s teškoćama u razvoju 'Zvono' traži osobnog asistenta

U opis poslova spadaju pomoć u osobnoj higijeni osobe s invaliditetom, pomoć u kućanskim poslovima i u aktivnostima svakodnevnog života

 

Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju 'Zvono' traži osobnog asistenta (m/ž) osobama s invaliditetom u Osječko-baranjskoj županiji – mjesto rada: Baranjsko Petrovo Selo, Belišće, Bistrinci, Bizovac, Harkanovci, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno u dvije smjene, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je u cijelosti.

Kod posloprimca traži se razina obrazovanja završene osnovne škole, srednje škole od tri ili četiri godine, s time da radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati vozački ispit B kategorije.

U opis poslova spadaju pomoć u osobnoj higijeni osobe s invaliditetom, pomoć u kućanskim poslovima i u aktivnostima svakodnevnog života.

Kandidati su dužni uz zamolbu priložiti ispunjenu izjavu o prikupljanju osobnih podataka, koju mogu pronaći na internetskim stranicama Udruge ili ispuniti osobno u Udruzi.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 7. svibnja.

Svi zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe poslodavcu na adresu: Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju 'Zvono', Andrije Hebranga 12, Belišće, email: zvono@os.t-com.hr, a u slučaju dolaska potrebno se prethodno najaviti na broj telefona: 031 662535.

Udruga 'Zvono' osnovana je 2003. godine od strane roditelja djece i mladih s teškoćama u razvoju na području gradova Belišća i Valpova te prigradskih naselja.

Klaudija Klanjčić