KARLOVAC Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije traži tri asistenta

Vizija Udruge je sustav izjednačenih mogućnosti osoba s invaliditetom, prihvaćena njihova različitost i ispoštovana njihova ljudska prava

 

Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije objavila je natječaj za tri radna mjesta osobnog/e asistenta/ice osobama s invaliditetom na području Karlovca, Netretića, na određeno vrijeme radi novootvorenih poslova.

Netretić je malo mjesto na brijegu iznad Pokuplja udaljenom 15-ak kilometara od Karlovca. Područje općine Netretić spada u srednje Pokuplje, a smještena je na sjeverozapadnom djelu Karlovačke županije.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.  

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se srednja škola od četiri godine (SSS), viša ili prvostupanjska, a radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati završen vozački ispit B kategorije, zbog mogućnosti korištenja osobnog auta za odlazak/povratak s posla.

Opis poslova obuhvaća osobnu asistenciju osobama s invaliditetom.

Kod prijave je potrebno priložiti životopis i zamolbu za zapošljavanje/motivacijsko pismo.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 10. svibnja.

Zainteresirani mogu pismene zamolbe poslati na email adresu poslodavca: udruga@uosikazu.hr.

Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije sa sjedištem u Karlovcu, Banjavčićeva 20, okuplja osobe s različitim dijagnozama, kao što su dječja i cerebralna paraliza, mišićna distrofija i srodna neuro-mišićna oboljenja, te tjelesnim invaliditetom poput tetraplegije i paraplegije, amputacije i slično, s područja cijele Karlovačke županije, svih starosnih dobi i spola. Nevladina je humanitarna, neprofitna organizacija koja djeluje na osnovi socijalnog i humanitarnog djelovanja grada Karlovca i Karlovačke županije.Vizija Udruge je sustav izjednačenih mogućnosti osoba s invaliditetom, prihvaćena njihova različitost i ispoštovana njihova  ljudska prava, dok je misija iste zagovaranje modela za ravnopravno i aktivno sudjelovanje osoba s invaliditetom u sveukupnom razvoju zajednice te razvijanje društvene svijesti o pravima, potrebama i potencijalima osoba s invaliditetom.

Klaudija Klanjčić

 

 

Povezane vijesti