PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA Udruga osoba s mišićnom distrofijom traži osobnog asistenta

U opis poslova spada pomoć osobama s invaliditetom u svakodnevnim aktivnostima

 

Udruga osoba s mišićnom distrofijom Primorsko-goranske županije objavila je natječaj za osobnog asistenta (m/ž) za osobe s invaliditetom na području Rijeke, na određeno vrijeme radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se završena srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

U opis poslova spada pomoć osobama s invaliditetom u svakodnevnim aktivnostima.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 30. svibnja.

Zainteresirani se mogu prijaviti putem pismene zamolbe na adresu poslodavca: Udruga osoba s mišićnom distrofijom Primorsko-goranske županije, Milutina Barača 22b, 51000 Rijeka, odnosno putem emaila: uid.pgz@email.t-com.hr.

Udruga djeluje od 1976., a pod nazivom Udruga invalida distrofičara Primorsko-goranske županije od 1990. godine. S programom nazvanim Kroz život zajedno, koji je sveobuhvatan, započela je od 2006. godine, a zbog uspješnosti provodi se iz godine u godinu. Aktivnosti Udruge, između ostalog, uključuju i evidenciju i prikupljanje podataka o oboljelim osobama, unaprjeđivanje rehabilitacije, pomoć redovitim članovima u ostvarivanju prava, organiziranje aktivnosti za usmjeravanje roditelja i staratelja u provođenju rehabilitacije djece, organiziranje tematskih predavanja i radionica te mnoga druga pitanja od interesa članova Udruge.

Klaudija Klanjčić

 

 

Povezane vijesti