OSIJEK Kršćansko-humanitarna udruga 'Putevi milosti' traži četiri osobna asistenta

Opis poslova obuhvaća pomaganje jednoj osobi s invaliditetom u njenom domu u svakodnevnim poslovima - pomoć pri ustajanju iz kreveta, oblačenje, pripremanje obroka, pratnja pri odlasku liječniku i slično

 

Kršćansko-humanitarna udruga za pomoć djeci, socijalno ugroženim obiteljima i svima koji su u potrebi 'Putevi milosti' objavila je natječaj za četiri osobna/e asistenta/ice u Osijeku, u Osječko-baranjskoj županiji, na određeno, radi povećanog opsega posla, uz mogućnost zaposlenja osobe s invaliditetom.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju terenski rad.

Kod posloprimca traži se razina obrazovanja završene osnovne škole uz završen tečaj za njegovatelja/icu, srednje škole od tri ili četiri godine, s time da radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća pomaganje jednoj osobi s invaliditetom u njenom domu u svakodnevnim poslovima - pomoć pri ustajanju iz kreveta, oblačenje, pripremanje obroka, pratnja pri odlasku liječniku i u šetnji i sl.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 18. svibnja.

Zainteresirani se mogu prijaviti putem email adrese poslodavca: udruga.putevimilosti@gmail.com, a kontakt je mobitel broj: 091 5636436.

Udruga je kršćanska vjerničko-laička, a sjedište joj je u Osijeku, na adresi Bračka 140a. Cilj osnivanja Udruge je organizirati projekte i humanitarne akcije u svrhu prikupljanja i raspodjele materijalnih, financijskih i inih dobara bolesnoj, nemoćnoj, napuštenoj ili siromašnoj djeci te socijalno ugroženim obiteljima, samohranim roditeljima te starijim i nemoćnim osobama sa svrhom poboljšanja kvalitete njihovih života te svima ostalim ljudima u potrebi. Udruga sukladno ciljevima djeluje na području humanitarne djelatnosti, i to na području Republike Hrvatske te u inozemstvu.

Klaudija Klanjčić