ZVONEĆE Udruga osoba s invaliditetom Grada Opatije traži osobnog asistenta

Kod posloprimca kao razina obrazovanja traži se srednja škola od tri ili četiri godine, dok radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati položen vozački ispit B kategorije, radi korištenja vlastitog vozila

 

Udruga osoba s invaliditetom Grada Opatije otvorila je natječaj za osobnog/u asistenta/icu na području Primorsko-goranske županije, u naselju Zvoneće u sastavu Općine Matulja, na neodređeno vrijeme, radi novootvorenih poslova, uz mogućnost zaposlenja osoba s invaliditetom.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno, u prijepodnevnoj i poslijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Kod posloprimca kao razina obrazovanja traži se srednja škola od tri ili četiri godine, dok radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati položen vozački ispit B kategorije, radi korištenja vlastitog vozila.

U opis poslova spada briga o osobi s invaliditetom.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 25. svibnja.

Svi zainteresirani mogu se obratiti poslodavcu putem emaila na ui.opatija@gmail.com, a u slučaju osobnog dolaska u Udrugu potrebna je najava na telefon 051 603 222.

Ove godine Udruga obilježava dvanaestu godišnjicu osnutka, a sjedište joj je u Opatiji, Vrutki 6.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti