ROGOTIN Udruga osoba s invaliditetom 'Prijatelj' traži osobnog asistenta

Udruga osoba s invaliditetom 'Prijatelj' Metković, skraćeno UOSI 'Prijatelj', neprofitna je i nevladina udruga koja obavlja socijalno-humanitarne djelatnosti od važnosti za osobe s invaliditetom

 

Udruga osoba s invaliditetom 'Prijatelj' objavila je natječaj za osobnog/u asistenta/icu u Rogotinu, na području Dubrovačko-neretvanske županije, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz isplaćuje se u cijelosti.  

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu.

Razina obrazovanja posloprimca može biti završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, dok radno iskustvo nije važno. Odabrani kandidati koji će biti zaposleni kao osobni asistenti moraju imati minimalno SSS ili završenu osnovnu školu s potvrdom o završenom tečaju za njegovatelja.

U opis posla spada pružanje usluga osobne asistencije za osobe s invaliditetom.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 31. svibnja.

Zainteresirani mogu pisane zamolbe slati na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom 'Prijatelj', Metković, Sportska 3, a u slučaju dolaska mole se prethodno najaviti na broj mobitela 098 1853 171, Lidija Šunjić.

Udruga osoba s invaliditetom 'Prijatelj' Metković, skraćeno UOSI 'Prijatelj', neprofitna je i nevladina udruga koja obavlja socijalno-humanitarne djelatnosti od važnosti za osobe s invaliditetom. Udruga je osnovana 20. lipnja 2003. u Metkoviću, a u veljači 2004. godine postala je članicom Hrvatskog saveza udruga tjelesnih invalida (HSUTI). U lipnju 2005. godine na Osnivačkoj skupštini održanoj u Metkoviću postala je i član Mreže udruga osoba s invaliditetom Dalmacije. Područje djelovanja udruge su dva grada - Metković i Opuzen, te četiri općine s pripadajućim naseljima - Slivno, Pojezerje, Kula Norinska i Zažablje, s ukupno 25.000 stanovnika. Svrha osnivanja udruge bila je okupiti osobe s tjelesnim invaliditetom i učlaniti ih u udrugu, privući pomažuće članove i volontere i na taj način senzibilizirati javnost da kao zajednica počne stvarati bolje životne uvjete za osobe s invaliditetom.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti