VUKOVAR Društvo multiple skleroze Vukovarsko-srijemske županije traži vozača

Udruga je osnovana 17. veljače 2003., a okuplja članove s područja Vukovarsko-srijemske županije, a glavni cilj joj je socijalna uključenost članova i osoba oboljelih od multiple skleroze i njihovih obitelji

 

Društvo multiple skleroze Vukovarsko-srijemske županije objavilo je natječaj za vozača/icu na području Vukovara, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, dvokratno radno vrijeme uz rad vikendom i praznikom, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz isplaćuje se djelomično.  

Razina obrazovanja posloprimca treba biti srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati položen vozački ispit B kategorije te poznavanje osnova informatike, odnosno osnove korištenja računala u Windows okruženju.

U opis posla spadaju vožnja oboljelih osoba od multiple skleroze u vozilu prilagođenom za osobe s invaliditetom kod liječnika, u toplice, na određena mjesta kao što su neurološka radionica i psihološka radionica te druga važna događanja u udruzi.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 31. svibnja.  

Zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe na adresu poslodavca: Društvo multiple skleroze Vukovarsko-srijemske županije, 204. Vukovarske brigade 89, Vukovar, ili na email adresu dmsvukovar@gmail.com, a u slučaju osobnog dolaska potrebno se najaviti na telefon: 032 303 883 ili mobitel: 095 3038 830.

Udruga je osnovana 17. veljače 2003., a okuplja članove s područja Vukovarsko-srijemske županije. Ciljevi su joj socijalna uključenost članova i osoba oboljelih od multiple skleroze i njihovih obitelji, povećanje i podizanje kvalitete života oboljelih osoba, socijalizacija u društvu, promicanje i zaštita ljudskih prava osoba s invaliditetom, senzilibiziranje javnosti za multiplu sklerozu, promicanje, liječenje, unapređivanje, rehabilitacija, socijalna zaštita oboljelih osoba od multiple skleroze, stvaranje uvjeta za neovisno življenje i izjednačavanje mogućnosti osoba s multiplom sklerozom, problematika osoba s invaliditetom, pružanje socijalnih usluga, socijalane pomoći podrške te humanitarne pomoći.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti